Dag korenbonden van Groningen, Friesland en Drenthe, 

 

Vorig jaar zijn wij (4 dirigenten uit deze provincies) begonnen met het organiseren van 3 dirigentensessies in Leek. Dat bleek in een behoefte te voorzien, er deden 25 dirigenten aan mee! We hebben er weer 3 op stapel staan. Zouden jullie dit in jullie socials en mailings willen opnemen? Dan bereiken we weer meer mensen! Onderstaande tekst kan je daarvoor gebruiken. Alvast heel erg bedankt. 

 

Inschrijven Dirigentensessies Noord

Voor koordirigenten uit het noorden organiseren we komend seizoen weer 3 inspirerende bijeenkomsten! Met als doel van elkaar te leren en een flinke dosis ideeën op te doen. Ingrediënten: inzingers delen, repetitietechniek, werken met vocal painting, werkvormen voor koorklank, expertise uitwisselen, netwerken, opladen!

 

Als koorleider ben je de drijvende kracht voor een groep zangers. Maar dat doe je wel vaak alleen. We nodigen je van harte uit om het netwerk van koordirigenten uit te bouwen en samen op te trekken. Je kunt zo instappen!

 

De eerste en derde sessie zijn onder leiding van ons vieren. De tweede sessie is met Juliette Dumoré. Zij gaat met ons aan de slag met haar methodiek: 6 Koorkleur coaching (dumosound.nl).  

 

Data en tijden

Zondag 27 november 10.00 - 13.00

Zondag 22 januari van 14.00-17.00 

Zondag 23 april van 10.00-13.00

 

Locatie

Dorpshuis de Til, Leek

Tolberterstraat 36A

 

Kosten

€90 voor 3 sessies

 

Op Dirigentensessies Noord vind je informatie en impressies van de eerste sessies.

Wil je op de hoogte blijven? Geef je mailadres door aan info@dirigentensessiesnoord.nl of like onze facebookpagina. Ken je nog meer dirigenten? Stuur ze deze mail door!

 

We organiseren deze sessies in samenwerking met Koorplein Noord Nederland. 

 

Akke Bosma

Judith Lange

Hans Kaldeway

Akke Feenstra

Met vriendelijke groet;
Dhr. G. Vogd
Secretaris
Bond van Koren in de Prov. Groningen.