Beste collega's,

Om elkaar als koor dirigenten uit het Noorden te kunnen ontmoeten zijn er ''dirigentensessies'' in het leven geroepen door een aantal enthousiaste dirigenten.

Maak van deze gelegenheid gebruik om collega's te ontmoeten en vol inspiratie en werkvormen voor je koor weer naar huis te gaan!

 

Data en inhoud 

Zondag 29 oktober 13.00 - 16.00, o.l.v. Akke Bosma, Judith Lange, Hans Kaldeway en Akke Feenstra

Inhoud: inzingers delen, vocal painting, allerlei werkvormen die je in de koorpraktijk tegenkomt. 

Kennis, die de workshopleiders hebben opgedaan in Rotterdam en Tilburg, wordt zo beschikbaar voor koordirigenten in het Noorden

 

Zondag 3 maart 13.00 - 16.00 o.l.v. Marlou Vriens

Inhoud: Alles vocaal! Vocaal afwerken, werken vanuit artistieke identiteit van de groep, werken met stem en bodypercussie.

 

Marlou Vriens is zangeres, koordirigent, arrangeur en componist. Ze is bekend van de finale van Zing! met haar vocal group Blue Print en schrijft prachtige arrangementen met veel bodypercussie voor deze groep. Ook is ze docent Vocal Leadership. Op spotify is ze te vinden als Marlou met eigen albums. Marlou (marlouvriens.nl)

 

 


Waar

Dorpshuis de Til in Leek (goed met de bus bereikbaar vanuit Groningen)

 

 

Inschrijven

De inschrijving gaat dit jaar via Koorplein Noord Nederland. Liesbeth van Hoffen neemt daarin taken van ons over.

Stuur een mailtje naar koorpleinnoordnederland@gmail.com om je aan te melden (tav Liesbeth van Hoffen). Geef aan of je 29 oktober en/of 3 maart meedoet.

 

Kosten: 1 sessie €50

              2 sessies €90

 

Het bedrag kan je natuurlijk als opleidingskosten opgeven bij je belastingaangifte. Mogelijk kan je gebruik maken van PPO Werktuig, zie www.werktuigppo.nl.

 

Meer info: www.dirigentensessiesnoord.nl

 

 

 

We hopen je te zien!

 

Hartelijke groet,

Judith, Hans, 2x Akke en Liesbeth